Vendégeink mondták

Jordán Adél (A Katona József Színház színművésze)

adel

Igazán női torna. Formál, erősít, nyújt, mindegyik mozgás forma nagyon jól esik akár Pilates, akár BodyArt, akár Callanetics. Minden alkalom jól megdolgoztat, és látványos eredményt hoz. Nekem fontos az oktató személye. Ha nincs benne bizalmam akkor nem tudom 100 százalékosan odaadni magam az órának. Adrien  alapos, pontos oktató, az órái mindig szépen fel vannak építve, felnézek rá, mert gyönyörűen mozog. Látható a balettes múltja. És tényleg minden korosztály megtalálható diáktól nyugdíjasig, rengeteg törzsvendég, és Adrien az első alkalommal mindenkinek megjegyzi a nevét – én nem is tudom , hogy csinálja.

Enyedi Éva (színész, dramaturg)

Több mint tíz éve járok az Attitűd Mozgásstúdióba a “Juhász lányok”-hoz. A gyakorlatok változatosak, kemények és személyre szabottak. Adrienn és Nóri mindenkinek azonnal megjegyzi a nevét, mindenkit egyénileg javítanak. Szigorúak és viccesek. Épp ahogy én szeretem. Amikor a kislányomat vártam, az utolsó napokig jártam tornázni. Ha tehetném, minden nap mennék! Aki ismer, tudja: az úszógumi alatt kőkemény kockás has rejtőzik!

Pálos Hanna (A Katona József Színház művésze)

Pálos Hanna

“A Városház utca 21. szám alatt, a második emeleten van egy kis sziget. Ez az Attitüd Mozgásstúdió. Családias közegben, egy olyan mozgásvilág nyílt meg számomra, amire mindig is vágytam. Nem csak testileg, de lelkileg is feltöltött állapotban távozom egy-egy óráról, és ez adja meg a kellő lendületet az esti előadásokhoz. Közel három éve járok ide rendszeresen és érzem, hogy egyre nagyobb összhangban és barátságban vagyok a testemmel. Kortól függetlenül mindenkinek ajánlom, aki szeretné megtanulni, hogy a mozgás miként válhat számára művészetté.”

Ingrid (45)

ingridfotó

Mióta jársz a stúdióba?

Több mint 20 éve járok Adrien óráira, amióta megnyitotta a stúdiót, azóta ide.

Miért az Attitüdöt választottad?

Adrienhez ragaszkodom. Nagyon nagy tudású, tapasztalt, rendkívül figyelmes, aki mindig tud motiválni, mindig meg tud újulni. Nekem minden óra egy élmény.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

A BodyArt az első perctől kezdve szerelem. Testi, lelki, szellemi feltöltődés. Szeretem, hogy egy folyamatos mozgás, és miközben végzem a gyakorlatokat és fáradok, „belül” helyre kerülnek és kisimulnak a dolgok.

Szívesen jövök Callaneticsre is, mert nagyon jól erősíti az izmokat, és úgy érzem, hogy az évek múltával erre egyre inkább szükségem van.

Milyen rendszerességgel jársz?

A heti két alkalom kőbe van vésve, az életem része. Nem tudnék lemondani róla.

Van-e kézzel fogható eredménye a tornának?

Igen, abszolút. Bár a munkám során 8-9 órát ülök számítógép előtt, még soha nem fájt se a hátam, se a derekam. Tartom a súlyomat és a ruhaméretem sem változott. Úgy érzem, hogy erőnlétben, hajlékonyságban, testtudatosságban még mindig tudok fejlődni.

 

Mari

Miért ezt a mozgásstúdiót választottad?

tiboldi.maria-2017Egy ismerősöm ajánlotta plusz, ami a nagy szerencsém, hogy nagyon közel van az otthonomhoz. De most már a közeg miatt járok vissza. Ilyen szuper személyes légkör sehol máshol nincs.

Mióta jársz ide?

Hát jó rég. Először talán 2010 környékén, azaz 7 éve mentem el az első órámra a stúdióba. Azóta már sok helyet kipróbáltam, de ez volt az, ahova mindig visszatértem.

Melyik a kedvenc mozgásformád?

Attól függ, hogy milyen a hangulatom, de egyébként mindegyik. Most az aktuális kedvencem a BodyArt, mert annyira kell figyelmen a testemre, hogy nem marad erőm máson idegeskedni – igazán kikapcsol, segít levezetni a stresszt, egyensúlyba kerülni magammal. Meg persze az alakom és a tartásom is jobb lett tőle.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Igyekszem heti 2-3 alkalommal. De igazából, amikor csak lehet.

Kiknek ajánlod a stúdiót?

Mindenkinek, akivel csak találkozok :) Amikor ülő munkát végeztem azért volt szuper, mert átmozgatott, most, hogy a kislányom emelgetem pedig elengedhetetlen, hogy jó kondiba legyek (10 kg a babakocsi + 15 kg a gyerek és sok a lépcső a házban).

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Igen. A terhesség után ott voltam egy testben, amire nem ismertem rá, egy teljesen új élethelyzetben. Önbizalom, kitartás és öröm – sokat kaptam a mozgástól.

 

Zsóka /72/ nyugdíjas

Kép 1

Miért ezt a mozgásstúdiót választottad?

Könnyen megközelíthető, a jelenlegi munkahelyem és a lakásom közötti
útvonalon van.
Nagyon kellemes a hangulat, szinte családias. Komolyabb barátságok is
szövődtek a torna kapcsán. A nekem leginkább megfelelő mozgást választhatom,
minden presszió nélkül.

Mióta jársz ide?

A Stúdió megnyitása óta járok, annak már közel 20 éve, de ha a jelenlegi
Mozgásstúdió elődjénél eltöltött időt is hozzáveszem, az már több, mint 23
év. A Stúdiót vezető Adrien nagyon figyelmes, segít és odafigyel, hogy a
gyakorlatokat helyesen végezzük el.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?
Eleinte mindegyik mozgásformát kipróbáltam, de rá kellett jönnöm, hogy

nekem a Callanetics a leginkább kedvező. Mindenképpen a sok nyújtás és a
minden izomcsoportot megmozgató gyakorlatok miatt.

Milyen rendszerességgel jársz?

Hetente 2 alkalommal járok. Ha véletlenül kimarad egy-egy alkalom
kimondottan hiányérzetem van.

Van-e kézzelfogható eredménye, hogy tornázol?
Kézzelfogható eredménye az, hogy ilyen idősen is igénylem a mozgást és az

állóképességem is jobb.

 

Cecília (45), énekes

DSC_3673

Miért ezt a mozgásstúdiót választottad?

Egyértelműen a tanárok személye vonzott ide. Őket egy korábbi munkahelyükön ismertem meg, ahol óraadók voltak mint sok másik edző, azonban kimagaslottak közülük. S mikor megnyitották a saját mozgásstúdiójukat, nem volt kérdés, hogy jövök velük.

Mióta jársz ide?

17 éve.

Melyik a kedvenc mozgásformád?

Nagy kedvencem lett a Body Art, de szeretem a Callanetics és a Pilates órákat is. A Body Art számomra a legnagyobb kihívás, mert nemcsak az erőnlétet teszi próbára, hanem a rugalmasságban is meghaladja a korlátaimat. Az utóbbi miatt nekem a legjobb terápia.

Kinek ajánlod ezt a stúdiót?
Mindenkinek kortól, testsúlytól függetlenül. Kismamáknak is. Az órák alatt mindenki magához képest fejlődik, s ebben óriási segítségére vannak a tanárok. Mindenkire jut figyelmük, hogy helyesen rögzüljenek a gyakorlatok.

Milyen rendszerességgel jársz?

Heti két alkalommal, de amint tehetem, visszaállok a heti három alkalomra. (Tapasztalatom szerint heti néggyel vagyok tökéletesen elégedett.)

Van-e kézzelfogható eredménye, hogy tornázol?
Ezeknek a mozgásformáknak az alakformáló hatása szépen látszik. A rendszeres edzéseknek köszönhetően gyakorlatilag nem rakódtak le plusz kilók még a szülés után sem. Emellet pedig a tornától erősnek, energikusnak érzem magam. Koncert-és előadásnapokon különösen nagy szükségem van fizikai erőnlétre.

 

Szilvi (28) közgazdász

szilvi

Mióta jársz a mozgásstúdióba?

2016 januárjától.

Miért az Attitüdöt választottad?

A munkahelyemhez közel , az V. kerületben kerestem alakformáló, erősítő, tartásjavító tornát.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

A bodyArt, mert minden óra kihívásokkal teli. Az órák nagyon intenzívek testileg és szellemileg egyaránt, kitartásra ösztönöznek, a gyakorlatok minél jobb végrehajtása érdekében mentális koncentrációra is szükség van. Függetlenül attól, hogy milyen energiaszinttel érkezem a mozgásstúdióba, mindig jólesően elfáradok.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Heti 2 alkalommal.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Igen, sokat erősödtem, javult a tartásom és az állóképességem is.

Kiknek ajánlod a mozgásstúdiót?

Bárkinek, aki profi oktatóval és családias környezetben szeretne rendszeresen mozogni.

 

Adrienn (42)

adrienn42

Mióta jársz?

7-8 éve.

Miért az Attitüd?

Központi helyen van.

Kedvenc órád?

Egészen az elmúlt hónapokig a Callanetics volt a kedvencem. Különösen, ahogy Adri tartja. Nem a klasszikus, sok ismétlésszámmal végzett gyakorlatok, hanem az órák változatosak, testtudatosságra nevelnek, folyamatos a fejlődés és egyben a kihívás is. Minden óra után kellemesen fáradtnak, ugyanakkor könnyednek érzem magam, mintha pár centivel megnyúlnék.

Az utóbbi hónapokban ez a “szerelem” a BodyArt irányába tolódott. Egy sokkal összetettebb mozgásformára találtam. A testtudaton túl, a légzés, a befelé figyelés adja számomra a komplexitását. Nem csak fizikailag, de lelkileg is feltölt, teljesen kikapcsol, ami a következő napon is kitart.

Míg korábban heti 2-3 alkalommal jártam Callaneticsre, ma már igyekszem két BodyArt órát beiktatni, de még szükségem van a heti egy Callaneticsre.

Kézzelfogható eredmény?

Folyamatos a fejlődés, amihez elengedhetetlen az oktató személyisége. Amikor úgy érzem, határaimhoz érkeztem, Adri kedvesen, de határozottan ösztökél a folytatásra. És igen, mindig van még egy centi, vagy néhány ismétlésszám, amit meg tudok csinálni.

 

Luca (22), tanuló

Luca

Miért ezt a mozgásstúdiót választottad?

Mert fontos volt, hogy az egyetememhez közel legyen, és órák előtt vagy után mozogni tudjak. Bár a kollégiumom Újbudán van, tömegközlekedéssel onnan is könnyen megközelíthető. Eddig nem nagyon sportoltam, most viszont próbálok minél többet mozogni. Itt családias a hangulat, ahol ismerős arcokkal találkozhatok alkalomról-alkalomra, nem kell attól félnem, hogy egy nagy fitness komplexumban mások árgus 

tekintettel figyelnek. Itt mindenki önmagára összpontosíthat torna közben.

Mióta jársz ide?

Kb. egy éve kezdtem el ide járni és terveim szerint egyetem végéig mindenképpen maradok.

Melyik a kedvenc mozgásformád?

Kezdőként olyan sportot kerestem, ami nem annyira megterhelő, ami nem töri le egyhamar a lelkesedésemet. Az itt alkalmazott mozgásformák (Pilates, Bodyart, Callanetics) mindegyike ilyen: nem kell nagy súlyokat emelgetni és bonyolult gépeket kezelni, mégis mindent egyaránt megmozgatnak. A személyes kedvencem talán a Callanetics. Az órák során folyamatosan fejlődik az ember, ugyanakkor mindenki megtalálhatja a neki tetsző részt (nyújtás, erősítés). Az oktatók kedvesek, mindenkire odafigyelnek, segítenek a gyakorlatok helyes elsajátításában és végzésében.

Kiknek ajánlod a stúdiót?

A közeli egyetemeken tanulóknak mindenképpen, akik hozzám hasonlóan szeretnék átmozgatni magukat, távol a tömegektől, mégis könnyen elérhető helyen.

 

benseMóni (41), nyelvtanár


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

7-8 éve

Miért az Attitüdöt választottad?

A neten találtam, elsőre a hely (Belváros), az időpontok (sok közül lehet választani), és az árak miatt (jók a bérletek, kedvezmények) választottam.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

Jelenleg a body art. Ez áll a legközelebb a jógához, számomra a legkomplexebb mozgásforma, itt lazítok-nyújtok a legjobban.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Nyáron 3-4, egyébként 2-3 alkalommal.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Abszolút! Erősebb vagyok, jobb az állóképességem, nem fáj semmim, ami korábban igen (pl. a nyakam).

 

Horvath AgiÁgi (49), nyomdász


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

Lassan 2-3 éve

Miért az Attitüdöt választottad?

Interneten kerestem délelőtti Pilates órát. Ugyan Pestlőrincről nem ez a legközelebbi stúdió, de nem bántam meg, hogy idejöttem, még utazással együtt is megéri. Nagyon kemény órák és remek bérlet akciók vannak!

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

Mindent szeretek, ami erősít és nyújt.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Amikor délelőtt van óra, akkor majdnem mindig eljövök, tehát hetente 3-4 alkalommal.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

A fitnesstermi súlyemelgetés után itt sokkal tónusosabb izmaim lettek. Erősebb és vékonyabb is lettem. Úgy érzem, amióta rendszeresen tornázom, minden szempontból sokkal összeszedettebb vagyok.

 

kláraKlára (61), asszisztens


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

7 éve

Miért az Attitüdöt választottad?

Egy szórólapot találtam és nagyon szimpatikus volt a hely.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

A pilates, ezt tudom a legjobban követni.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Ha tehetem, minden nap.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Igen, két ruhamérettel kisebbet kell vennem!

 

 alízAlíz (62), nyugdíjas


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

2009 óta.

Miért az Attitüdöt választottad?

Közel van a lakásomhoz, mindig kellemes fogadtatásban van részem, barátságos körülmények között mozoghatok.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

Kedvenceim a minden testrészemet megmozgató Callanetics és Pilates gyakorlatai.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Heti 2-3 alkalommal.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

A jó hangulatú órák, a mozgás örömöt adnak, fittnek és egészségesnek érzem magam, tagjaim legfeljebb az izomláztól fájnak. Ha nem jutok el tornázni, az mérhetetlen hiányérzetet okoz!!

 

 takátsZsófi (25) tanuló


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

2,5 éve

Miért az Attitüdöt választottad?

Hallottam a mozgásstúdióról és utánanéztem az interneten. Tetszett a honlap, így bejelentkeztem egy órára és nem bántam meg.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

A Callanetics a kedvenc óratípusom, mert itt érzem a legnagyobb fejlődést magamon. Már a kezdetektől heti 4-5-ször járok és nem nehéz rávennem magam, hogy elinduljak tornázni, hanem nap mint nap várom, hogy feszegessem kicsit a határaimat.

Eddig semelyik mozgásformában nem voltam ilyen kitartó, ezért is örülök, hogy rátaláltam a stúdióra!

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Ha van időm, heti 4-5 alkalommal jövök. Ha egy hét kimarad, már hiányérzetem van.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Úgy érzem, hogy átalakult az alakom, tónusosabbak lettek az izmaim. Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, amióta rendszeresen tornázom.

 

szabó juditJudit (21, tanuló)


Mióta jársz a stúdióba?

2 és fél éve.

Miért az Attitüdöt választottad?

Nővérem akadt rá a stúdióra, ő bíztatott arra, hogy próbáljam ki, akkoriban ugyanis nem sportoltam semmit, viszont nagyon hiányzott a mozgás. Mindenképp valami testhez álló mozgásformát szeretem volna választani, fontos szempont volt ezen kívül az, hogy jól megközelíthető helyen legyen (mivel én nem Budapesten élek). Az első óra után tudtam – noha igencsak megszenvedtem -, hogy ide rendszeresen fogok járni.  Az oktatók, Adri és Nóra fantasztikusak, óráik átmozgatnak, szellemileg azonban pihentetnek. A légkör végtelenül kedves, családias, befogadó. Az órák nehezek, de lehetőséget adnak a fejlődésre, nem pedig elbátortalanítanak. Nagy szerepet játszott választásomban az is, hogy több típusú óra és sok időpont közül választhatok.

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

Nem tudnék a három mozgásforma közül egyet, mint kedvencemet kiemelni, ugyanis hangulatomtól függően más esik jól. Kezdetben csak Pilates órára jártam, később próbáltam ki a Callaneticset, majd Adri javaslatára vállalkoztam a BodyArt órára. Mindegyik hasonló, de mégis más, és ezért mindet szeretem.  A bodyArt talán azért nőtt különösen a szívemhez, mert itt tényleg „csak” a testünkkel dolgozunk, nincs szükség semmilyen speciális tornaeszközre.

Milyen rendszerességgel jársz?

Heti 2-3 alkalommal, de nyaranta ha tehetem, eljövök négyszer is.

Van-e kézzel fogható eredménye a tornának?

Abszolút. Nyilvánvalóan a legszembetűnőbb az alakformáló hatása: sosem volt ugyan problémám a súlyommal, a torna hatására azonban tónusosabbá váltak az izmaim. Edzettebbnek, energikusabbnak érzem magam, kevésbé fáradok el a mindennapok során, jobb a közérzetem. A torna segített egyfajta testtudatosság kialakításában, de szemléletmódot is nyújtott, melynek eredményeképp már nem elkeserít, ha nem tudok egy mozdulatsort elsőre végrehajtani – épp ellenkezőleg, próbálkozásra és fejlődésre ösztönöz, ez pedig nagyszerű érzés.

 

emőkey annaAnna (38), kismama


Mióta jársz a mozgásstúdióba?

Emlékeim szerint valamikor 2010-ben kezdtem el ide járni BodyArt órákra. A heti 2 alkalom olyannyira az életem része lett, hogy sokszor úgy éreztem, mintha mindig is ide jártam volna…

Miért az Attitüdöt választottad?

Teljesen véletlenül keveredtem ide. Belvárosi BodyArt órát kerestem és az Attitüdöt találtam. De már az első óra után tudtam, hogy rendszeres vendég leszek! Szeretem, ha egy oktató kemény, de emberi, és kihívásokkal teli órákat tart, mindig képes megújulni, folyamatosan ad visszajelzéseket – Adrien ilyen!

Melyik a kedvenc mozgásformád és miért?

A body&mind típusú mozgásformákat szeretem, ezen belül a jóga és a BodyArt állnak a legközelebb hozzám. Ezeknél érzem azt, hogy nemcsak a testem, az izmaim fejlődnek, hanem a fizikális eredmények mellett mentálisan is folyamatosan fejlődök. Mindkét mozgásformához folyamatos szellemi koncentráció is kell, enélkül egyik sem megy igazán, és így valósul meg a test-lélek-szellem hármas egysége.

Milyen rendszerességgel jársz a stúdióba?

Hetente kétszer járok BodyArtra, de emellett még minimum kétszer jógázom is.

Van kézzelfogható eredménye annak, hogy tornázol?

Kézzelfogható a kézzel nem fogható is. A folyamatos kihívásoknak köszönhetően folyamatosan fejlődöm, erősödöm, és mindig van olyan gyakorlat, ahol örömmel konstatálom, de jó, ez legutóbb még nem ment! Közben kitartóbb is lettem, szerintem ez is a rendszeres testedzésnek köszönhető. És azt is a BodyArt hatásának tudom be, hogy 38 évesen, 23 hetes terhesen is energikus és fitt vagyok.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy egyszerűen csak nézz be hozzánk, szeretettel látunk!

Címünk:

Budapest V.ker. Városház u. 14. II. em. 1/A (21-es kapucsengő)

Aktuális akcióinkról, híreinkről Facebook-oldalunkon értesülhetsz: Attitüd mozgásstúdió

Tel.: 1-337-9294 (Bejelentkezés 14 óra után) 

Tel.: 30/951-4044 (Információ)

Ha bármilyen kérdésed van, és telefonon nem sikerült elérni, írj bátran, lehetőség szerint még aznap válaszolunk!

E-mail: info@mozgasstudio.hu

FacebookTwitterGoogle+Share