Sportmasszázs Budapest belvárosában

sportmasszázsAkár orvosi javaslatra érdeklődsz, akár ellazulásra vágysz, hogy erőt meríts a szürke hétköznapokhoz, nincs más dolgod, mint ellazulva átélni a harmóniát, befogadni az érintés, a bársonyos olajok és illatok gyógyító erejét!

Képzett és tapasztalt masszőrünk mindent megtesz azért, hogy a nálunk töltött idő igazi kikapcsolódást jelentsen és testileg-lelkileg felfrissülve térj vissza a hétköznapokhoz!

 

Mit jelent a sportmasszázs?

Természetesen nem szükséges élsportolónak lennedahhoz, hogy kihasználd a sportmasszázs áldásos hatásait! Ez a nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika egyaránt alkalmas a a mozgékonyság növelésére, az izmok fellazítására,  fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések utáni rehabilitációra. Alkalmazható testmozgás előtt, mivel csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget, de egyszersmind hasznos módszer a tréning utáni izomfeszülés oldására és az izomláz megelőzésére.

Jótékony hatásai növelhetők izomlazító, és izomnyugtató krémekkel és olajokkal, melyek segítik az izomzat bemelegedését, vérkeringését, oxigén ellátását.

Áraink:

  • 30 perc: 3 000,- Ft
  • 60 perc: 4 000,- Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 18 000,- Ft

A szolgáltatás 14:30 és 18:30 között vehető igénybe.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy egyszerűen csak nézz be hozzánk, szeretettel látunk!

Címünk: Budapest V.ker. Városház u. 14. II. em. 1/A (21-es kapucsengő)

Facebook: Attitüd mozgásstúdió

Tel.: 1-337-9294 (Bejelentkezés 14 óra után)

Ha bármilyen kérdésed van, és telefonon nem sikerült elérni, írj bátran, lehetőség szerint még aznap válaszolunk!

E-mail: info@mozgasstudio.hu

 Sportmasszázs Budapest belvárosában:

FacebookTwitterGoogle+Share