Online órák Facebook live-on

Szerző március 28, 2020 Híreink | 0 hozzászólás

Kedves Lányok!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel, illetve mert többen is jeleztétek, hogy szívesen részt vennétek online óravezetésen, az érdeklődők számára egy privát csoportban, Facebook live-on tartok heti háromszor 1-1 alkalommal Pilates, Callanetics, illetve bodyART órákat!

Időpontok: hétfő, szerda és pénteki napokon 17:30-tól.

Ha nem szeretnél kiesni a rutinból, vagy szívesen átmozgatnád magad, kérlek jelezd kommentben és beveszünk a privát csoportunkba, melyet az órák közvetítéséhez hoztunk létre. Az órán való részvétel a bérletekből kerülne lehúzásra, akik újonnan szeretnének csatlakozni, vagy éppen nincs érvényes bérletük, azoknak 5 alkalmas bérletet tudunk ajánlani 6000 Ft-ért két hónapos lejárati idővel.

A számlaszámunk, amire az összeget tudjátok utalni a következő: CIB Juhász Adrien 10700684-56665949-51100005 Megjegyzésben ne felejtsétek el a neveteket odaírni!

Várjuk szeretettel jelentkezéseteket!

FacebookTwitterGoogle+Share

Szólj hozzá te is!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>