Masszázs

svédmasszázsAkár orvosi javaslatra érdeklődsz, akár ellazulásra vágysz, hogy erőt meríts a szürke hétköznapokhoz, nincs más dolgod, mint ellazulva átélni a harmóniát, befogadni az érintés, a bársonyos olajok és illatok gyógyító erejét!

Képzett és tapasztalt masszőrünk mindent megtesz azért, hogy a nálunk töltött idő igazi kikapcsolódást jelentsen és testileg-lelkileg felfrissülve térj vissza a hétköznapokhoz!

Aki még nem járt nálunk masszázson, az május 5-én 14:00 és 19:00 között díjmentesen kipróbálhatja ezt a szolgáltatást. Érdemes minél előbb jelentkezni, mert a helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

Bejelentkezés: hétköznap 14:00 óra után az 1-337-9294 telefonszámon.

Májusi masszázsbérlet-akció:

Ha május 2. és 31. között vásárolsz 5 alkalmas masszázsbérletet +1 díjmentes masszázst adunk ajándékba!

Masszázs típusaink


Sportmasszázs

Természetesen nem szükséges élsportolónak lenned ahhoz, hogy kihasználd a sportmasszázs áldásos hatásait! Ez a nyugati hagyományokon alapuló masszázstechnika egyaránt alkalmas a a mozgékonyság növelésére, az izmok fellazítására,  fájdalomcsillapításra, valamint a sérülések utáni rehabilitációra. Alkalmazható testmozgás előtt, mivel csökkenti a merevséget és növeli a terhelhetőséget, de egyszersmind hasznos módszer a tréning utáni izomfeszülés oldására és az izomláz megelőzésére.

Jótékony hatásai növelhetők izomlazító, és izomnyugtató krémekkel és olajokkal, melyek segítik az izomzat bemelegedését, vérkeringését, oxigén ellátását.


Svédmasszázs

Ezt a nyugati hagyományokon alapuló masszázsterápiát a svéd Per Henrik Ling fejlesztette ki a XIX. század elején. Az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átdolgozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A svédmasszázs kombinálható aromaterápiás illóolajokkal.


Cellulit masszázs

A cellulit  vagy narancsbőr főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója. Keletkezésének több oka is lehet, adódhat a helytelen étrendből, ami hozzájárulhat a mérgező anyagok és a zsírsejtek felhalmozódásához; másrészt pedig a vérkeringés elégtelen működéséből, ami mozgáshiány következménye lehet. A masszázs javítja a keringést, beleértve a nyirokkeringést és a szövetek frissítését is, és ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza.


Áraink:

  • 30 perc: 3 000,- Ft
  • 60 perc: 4 000,- Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 18 000,- Ft

A szolgáltatás 14:30 és 18:30 között vehető igénybe.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy egyszerűen csak nézz be hozzánk, szeretettel látunk!

Címünk: Budapest V.ker. Városház u. 14. II. em. 1/A (21-es kapucsengő)

Facebook: Attitüd mozgásstúdió

Tel.: 1-337-9294 (Bejelentkezés 14 óra után)

Ha bármilyen kérdésed van, és telefonon nem sikerült elérni, írj bátran, lehetőség szerint még aznap válaszolunk!

E-mail: info@mozgasstudio.hu

Masszázs Budapest belvárosában:

FacebookTwitterGoogle+Share