Hollywood és a Pilates

Mi a titka a hollywoodi sztárok hibátlan alakjának? Sokan sokféle módszert alkalmaznak és nyilván néha a szike is szerepet játszik az alakformálásban, de a legtöbben mégis a diéta+sport kombinációra esküsznek. A celebek körében az egyik legnépszerűbb mozgásforma pedig nem más, mint a Pilates!

De vajon miért választják annyian a Pilatest? Néhány válasz a teljesség igénye nélkül:

 

Hilary-DuffHilary Duff

„Kiskoromban tornásztam, ezért tudom, mennyit segít a Pilates abban, hogy laza és ruganyos maradjak. Ha tehetem, hetente háromszor csinálom. Amióta kardio-edzésekkel egészítem ki, azóta még látványosabbak az eredmények.”

 

 

 

 

 

 

 

 

livt

Liv Tyler

Fia, Milo 2004-ben született, ezt követően, hogy megszabaduljon a plusz kilóktól, vegyes edzéseket kezdett el, melyeknek egyik hangsúlyos eleme a Pilates. Azóta is többször feltűnik a lakhelye közelében lévő Pilates stúdióban.

 

 

 

 

 

 

Cameron-DiazCameron Diaz

Személyi trénere koordinálásával Pilates, kardio- és súlyzós edzések kombinációját alkalmazza. A tréner szerint ez ideális a 30 fölötti nők számára, hiszen az ő esetükben nem árt az izmok gyarapodása, mivel nem elsődleges cél a testsúly csökkentése.

 

 

 

 

 

 

 

 

Megan-FoxMegan Fox

A színésznő az egyik Golden Globe díjátadón újságírói kérdésre elmondta, hogy a titka a sok Pilates, “egész pontosan a hatalmas mennyiségű Pilates”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandra-BullockSandra Bullock

Amikor teheti, elmegy Pilates-órára, főleg ha egy-egy szerepre formába kell jönnie. Annál is inkább, mert általában olyan filmekben játszik, melyekben egyszerre kell erősnek és nőiesnek mutatkoznia, a Pilates-szel pedig pont ezt tudja elérni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanessa-WilliamsVanessa Williams

Már akkor csináltam a Pilatest, amikor mások még azt sem tudták, mi fán terem. 25 éve, az első gyerekem születése után még a Broadway-en, előadások előtt is edzettünk a személyi tréneremmel. Az egész testemnek jót tesz, visszahúzza a vállakat, stabilizálja a medencét, így egyenesebben járok és remek lesz tőle a tartásom.”

 

 

 

 

 

 

 

JenniferJennifer Aniston

“Majdnem minden nap, hetente 5-6 alkalommal edzek. 40 percet kardiózom vagy futok. Hetente egyszer Pilates-ezek, háromszor pedig jógázom. Próbálom kombinálni az edzéstípusokat.”

 

 

FacebookTwitterGoogle+Share