Cellulit masszázs Budapest belvárosában

cellulit masszázsAkár orvosi javaslatra érdeklődsz, akár ellazulásra vágysz, hogy erőt meríts a szürke hétköznapokhoz, nincs más dolgod, mint ellazulva átélni a harmóniát, befogadni az érintés, a bársonyos olajok és illatok gyógyító erejét!

Képzett és tapasztalt masszőrünk mindent megtesz azért, hogy a nálunk töltött idő igazi kikapcsolódást jelentsen és testileg-lelkileg felfrissülve térj vissza a hétköznapokhoz!

 

Mit jelent a cellulit masszázs?

A cellulit  vagy narancsbőr főként a hason, csípőn, fenéktájon és a combokon alakul ki, és nem kizárólag a kövérség velejárója. Keletkezésének több oka is lehet, adódhat a helytelen étrendből, ami hozzájárulhat a mérgező anyagok és a zsírsejtek felhalmozódásához; másrészt pedig a vérkeringés elégtelen működéséből, ami mozgáshiány következménye lehet. A masszázs javítja a keringést, beleértve a nyirokkeringést és a szövetek frissítését is, és ezt a hatást a felhasznált speciális krém tovább fokozza.

A tapasztalatok és kutatások egyaránt azt mutatják, hogy tartós eredmény csak megfelelő étrend, a mozgásban gazdag életmód, valamint a hosszas és rendszeres masszázs együttes alkalmazásával elérhető el!

Áraink:

  • 30 perc: 3 000,- Ft
  • 60 perc: 4 000,- Ft
  • 5 alkalmas bérlet: 18 000,- Ft

A szolgáltatás 14:30 és 18:30 között vehető igénybe.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy egyszerűen csak nézz be hozzánk, szeretettel látunk!

Címünk: Budapest V.ker. Városház u. 14. II. em. 1/A (21-es kapucsengő)

Facebook: Attitüd mozgásstúdió

Tel.: 1-337-9294 (Bejelentkezés 14 óra után)

Ha bármilyen kérdésed van, és telefonon nem sikerült elérni, írj bátran, lehetőség szerint még aznap válaszolunk!

E-mail: info@mozgasstudio.hu

 Cellulit masszázs Budapest belvárosában:

FacebookTwitterGoogle+Share