bodyART

body art 
bodyART ®

A német Robert Steinbacher és Alexa Lé által kifejlesztett tréning. Abból indul ki, hogy az ember: test, lélek és szellem hármas egysége. A tréning úgy van felépítve, hogy ez a hármas harmónia érvényesüljön: testünket a gyakorlatokkal tornáztatjuk, lelkünkre, szellemünkre pedig jótékonyan hat a tudatos légzés, koncentráció és a befelé, vagyis magunkra figyelés.

A bodyART® magába foglalja a jógát, a gyógytornát, az erőtréninget, különböző légzési és meditációs technikákat és a jin-jang filozófiát:

- jóga: nem egyes izomcsoportokat erősítünk, hanem egy-egy gyakorlatban az összes izmunkkal dolgozunk és a légzéssel kombináljuk azokat. A jógából átvett alternatív napköszöntés adja a tréning folyamát, köti össze a gyakorlatokat.

- gyógytorna: a tréningben a hasizmainknak jut a legnagyobb szerep, ezzel stabilizáljuk a gerincünket és tudjuk kitartani az erő és egyensúly pozíciókat.

- jin-jang: erõsítés-nyújtás, belégzés-kilégzés, izomfeszítés-relaxáció egysége. Egy BodyART óra úgy van felépítve, hogy a belégzést kilégzéssel, az izomfeszítést nyújtással az erõmunkát relaxációval oldjuk fel.

A gyakorlatokat lassan, tudatosan végezzük, figyelünk a testünkre, izmainkra és a szabályos légzésre. A légzés energetizál, segíti a koncentrációt a kitartott erőgyakorlatoknál, segíti a stabilizációt az egyensúly pozícióknál és a relaxációban oldja a feszültséget az izmokból, egyszóval: A NEGATÍV STRESSZT POZITÍV ENERGIÁVÁ ALAKÍTJA.

Rendszeres bodyART®-edzés mellett olyan izmok is megerősödnek, amiket ezelõtt nem használtunk, tudatosabb életforma alakul ki, a mindennapokban több energiánk lesz, jobban tudunk koncentrálni, és mindezek következtében a fizikális és mentális teljesítményünk megnő!

Body Art – egy test- és lélekerősítő edzésforma

Itt megnézheted, miért választottak minket vendégeink>>>

Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass el hozzánk!

Címünk:

Budapest V.ker.
Városház u. 14.
II. em. 1/A

Tel.: 1-337-9294 (Bejelentkezés 14 óra után)
Tel.: 30/951-4044 (Információ)

 

FacebookTwitterGoogle+Share